Nieuws item

Stadium Run


Op zaterdag 8 juni 2024 organiseert Club Brugge Foundation de 4de editie van de Club Brugge Foundation Stadium Run, powered by Trek.

 

Deelnemers kunnen tijdens 2 afstanden - de 1891M Run & Walk of de 5 km Fun Run – lopen of wandelen doorheen enkele bijzondere plaatsen van het Jan Breydelstadion die anders niet toegankelijk zijn, zoals de perszaal, het spelershome, het logegebouw, de kleedkamer van de A-kern, het Club Museum, de spelerstunnel en het hoofdveld. Een unieke belevenis waarmee jij het goede doel steunt!

 

Tickets kosten € 15 in voorverkoop. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel: de verschillende sociaal-sportieve projecten van Club Brugge Foundation, waarbij meer dan 250 kinderen, jongeren en volwassenen uit kansengroepen aan sport kunnen doen op een aangepaste manier onder de vleugels van Club Brugge. Inschrijvingen de dag zelf kan ook aan lokettenblok Oost, aan € 18 per persoon.

 

Alle informatie: https://www.clubbrugge.be/nl/news/schrijf-je-nu-in-voor-de-club-brugge-foundation-stadium-run-van-8-juni

 

gallery
logo catering verkindere logo jupiler logo salons den otter logo pepsi